Live

NOUTĂȚI

Super Sako, autorul hitului „Mi Gna”, vine în România. Uite unde poți să îl vezi live!

Super Sako, autorul hitului „Mi Gna”, vine în România. Uite unde poți să îl vezi live!
„Mi Gna” este unul dintre cele mai tari hituri ale lui 2018. Până acum ai avut ocazia să asculți piesa la radio sau pusă de dj-i în cluburi, dar dacă vrei să vezi cum sună în variantă live, atunci avem vești bune.

Rapper-ul Super Sako este cel de la care a plecat nebunia numită „Mi Gna”. Sâmbătă, 26 ianuarie, ora 23:00,  artistul vine în Club BOA (București) și aduce cu el și piesa care l-a făcut cunoscut la nivel internațional.


Te așteaptă un concert, sau mai bine zis un party, la care cu siguranță îți va fi imposibil să stai jos. Ce e de reținut: Sâmbătă, 26 ianuarie, Super Sako aduce „Mi Gna” la Club BOA. Detalii și rezervări la 0736 300 700.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate