Live

NOUTĂȚI

Acest superhit al muzicii dance împlinește 21 de ani în 2019

Acest superhit al muzicii dance împlinește 21 de ani în 2019
ATB este unul dintre cei mai cunoscuți DJ-i și producători de muzică dance și trance din toată lumea. În România a avut un succes incredibil cu piese precum „Hold You”, „Let U Go” sau „Ecstasy”. Și-a făcut numele cunoscut încă din anii '90.

Dintre toate hiturile pe care le-a produs, poate cel mai cunoscut dintre ele este „9PM (Till I Come)”. Este extras de pe albumul „Movin Melodies”, a fost lansat în 1999 și încă se mai aude la radio în varianta originală sau diverse remixuri.

Nouă ne place în mod special varianta lansată acum mai bine de 20 de ani. Dacă te-a apucat nostalgia sau pur și simplu curiozitatea, dă un play videoclipului și dă volumul mai tare. La mulți ani, ATB!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate