Live

NOUTĂȚI

„Star Wars” anunță lansarea unui nou film regizat de Jon Favreau, „The Mandalorian & Grogu”

„Star Wars” anunță lansarea unui nou film regizat de Jon Favreau, „The Mandalorian & Grogu”

Seria „Stars Wars” continuă cu un nou film regizat de Jon Favreau, intitulat „The Mandalorian & Grogu”, care va intra în producție în acest an.
 

„The Mandalorian & Grogu” este primul film din seria „Războiul Stelelor” („Star Wars”) în lucru de la „Războiul Stelelor: Ascensiunea lui Skywalker” din 2019, producție care a încasat 1 miliard de dolari la nivel global. Jon Favreau a creat seria Disney+ „The Mandalorian”, în care urmărește relația dintre un vânător de recompense (interpretat de Pedro Pascal) și Grogu, un extraterestru simpatic, cu puteri speciale (cunoscut de fani ca Baby Yoda, pentru asemănarea fizică cu personajul Yoda din primele producții „Star Wars”). 
 
The Mandalorian și Grogu vor fi protagoniștii acestui lungmetraj regizat de Favreau, cu implicarea președintelui Lucasfilm, Kathleen Kennedy, și a lui Dave Filoni, creatorul „Ahsoka”. 
 
Mi-a plăcut să spun povești plasate în lumea bogată pe care a creat-o George Lucas. Perspectiva de a aduce Mandalorianul și ucenicul său Grogu pe marele ecran este extrem de incitantă”, a declarat Favreau. 
 
Încă nu este clar unde se va situa acest film în cronologia „The Mandalorian”, care cuprinde 3 sezoane și urmează să fie lansat al patrulea.
 
Între timp, în calendarul Disney, apar 3 filme din saga „Stars Wars” programate pentru 2026 și 2027, dar încă nu există informații oficiale despre aceste producții.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate