Live

NOUTĂȚI

Spotify lansează o nouă funcție, un DJ bazat pe AI care îți mixează piesele preferate

 Spotify lansează o nouă funcție, un DJ bazat pe AI care îți mixează piesele preferate

Spotify trece la următorul nivel! Serviciul de streaming muzical a anunțat lansarea unei noi funcții care va folosi inteligența artificială pentru personalizarea playlist-urilor.
 

 
Dacă ai cont pe Spotify și îți dorești să ai parte de o selecție muzicală cât mai apropiată de gusturile tale, atunci trebuie să știi că acum acest lucru este posibil. Spotify are grijă ca tu să te bucuri de muzica ta preferată cu noua funcție bazată pe inteligența artificială, numită „AI DJ”. Atunci când nu ai inspirație și nu știi ce ai vrea să asculți, îți vine în ajutor „AI DJ” care știe gusturile tale muzicale. Cu alte cuvinte, Spotify îți personalizează playlist-urile în funcție de mood-ul tău. Acest algoritm analizează toate acțiunile pe care pe care tu le faci în aplicație și îți va reda un playlist cu piese pe care le-ai mai ascultat, dar și piese extra, care se potrivesc cu starea ta.  Prin apăsarea butonului DJ de pe ecran, vei putea schimba genul sau artistul. Pe baza acestui feedback, AI DJ va face o selecție potrivită profilului tău. Mai mult, poți primi și mesaje vocale.
 
Funcția o poți găsi în zona Music Feed din Home, în aplicația de mobil. Înainte să o accesezi, aruncă o privire aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate