Live

NOUTĂȚI

Minelli lansează albumul „Silver & Gold | Chapter II”. Ascultă-l aici!

Minelli lansează albumul „Silver & Gold | Chapter II”. Ascultă-l aici!

Marcăm data de 3 martie 2023 ca data în care Minelli își deschide porțile universului său creativ. Artista lansează primul său album din carieră, „Silver & Gold | Chapter II”.


Minelli  este una dintre cele mai apreciate artiste din Europa de Est. Piesele "Rampampam" și "Nothing Hurts" au dominat topurile muzicale la nivel global, acumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări. "Rampampam" a ajuns pe locul 4 în topul Shazam Global și pe locul 1 în Shazam Global Dance timp de câteva săptămâni.

Pe 3 martie 2023, artista a lansat primul său album din carieră, „Silver & Gold | Chapter II”,  un proiect început acum doi ani ce cuprinde 14 piese, printre care unele deja degustate de public. Pentru acest material, Minelli a colaborat cu diverși producători și compozitori cunoscuți la nivel global, printre care Freedo (Chainsmokers, Rita Ora, Galantis, Ava Max), Jordan Shaw (Afrojack, Armin van Buuren) sau Yoshi Breen (Tiesto, Karol G, Lost Frequencies).

Numele albumului este oferit de una dintre cele mai îndrăgite piese de pe material, care după cum spune și Minelli, ,,este într-adevăr o bijuterie”. Piesa în cauză este ,,Silver & Gold”, o piesă energică, desprinsă ca dintr-un soundtrack de film, cu un ,,script” captivant. 

Fiecare piesă vine cu propria poveste și propriile ritmuri specifice, ce reprezintă ideile creative ale lui Minelli, dezvoltate și prelucrate de-a lungul timpului. Fanii artistei se pot bucura deja de 3 piese, “Think About U”,“Could Be Something”și “Deep Sea”,iar odată cu lansarea albumului, fanii vor putea să asculte 11 piese nou-nouțe: “Silver & Gold”, “Maracatu”, “Crazy”, “Tonight”, “Drinks on Mi”, “Stay Awake”, “Vitamin U”, “Routine”, “Memories”, “Don’t u Worry” și “Kill the Lights”.

Dă-i play și bucură-te de acest album, piesă cu piesă!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate