Live

NOUTĂȚI

Smiley și Andra colaborează pentru piesa „Doar vina ta”. Când se lansează

Smiley și Andra colaborează pentru piesa „Doar vina ta”. Când se lansează

Smiley și Andra colaborează pentru piesa „Doar vina ta”. Să fie acesta hitul toamnei? Ascultă o parte din piesă aici! 


De curând, Smiley a postat pe pagina lui de TikTok un clip în care le spune urmăritorilor că a compus o piesă nouă și îi întreabă care ar fi cea mai bună voce feminină pentru aceasta. Mulți dintre fanii lui Smiley au răspuns cu „Andra”. 
@smiley_omul Dă tag în comentarii celei mai bune voci feminine care s-ar potrivi pentru piesa asta ���� #Smiley ♬ original sound - Smiley

Era și timpul să aflăm cu cine va colabora artistul! Azi, Andra a anunțat pe pagina ei de Facebook că urmează să colaboreze cu Smiley pentru piesa „Doar vina ta”:

„După ani de prietenie, ani în care am fost colegi pe platourile de filmare, în sfârșit am reușit să ne reconectăm și în studio! Abia aștept să ascultați noua noastră piesă, să vă umpleți de emoțiile pe care le-am simțit și eu când am ascultat piesa.

Când se lansează?

Tot pe pagina ei de Facebook, Andra a anunțat că piesa „Doar vina ta” se lansează pe 13 octombrie. O zi cu noroc pentru una dintre cele mai tari colaborări din această toamnă.

Stay tuned aici, să fii printre primii care se bucură de noua piesă: radiozu.ro/piesenoi 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate