Live

NOUTĂȚI

Cu cât s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran: „Vom lua ADN-ul şi-l vom clona”

Cu cât s-a vândut halba de bere din care a băut  Ed Sheeran: „Vom lua ADN-ul şi-l vom clona”

Halba de bere din care a băut Ed Sheeran la un eveniment din Frankfurt a fost vândută cu aproape 2000 de euro.


Artistul britanic Ed Sheeran a participat recent la un festival de bere din Frankfurt. Acesta și-a surprins fanii cu hitul „Perfect” și cu un cover al piesei „Everybody”, de la Backstreet Boys.

După atâtea halbe de distracție, a început o licitație. Halba de bere din care a băut Ed Sheeran a fost vândută pe eBay pentru suma de 1.960 de euro, a declarat co-organizatorul festivalului, Kai Mann.

Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt a fost cel care a achiziționat halba, cu aproape  2000 de euro.

"Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest", a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu.

Cei aproape 2.000 de euro vor fi folosiţi pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate