Live

NOUTĂȚI

Smiley lansează primul său serial muzical, „Mai mult de-o viață”, în care apare și Gina Pistol

Smiley lansează primul său serial muzical, „Mai mult de-o viață”, în care apare și Gina Pistol
Smiley se bucură de cele mai frumoase momente din viața lui, care-l inspiră să spună și mai multe povești prin muzica sa. 
 
În ultima perioadă, Smiley s-a concentrat pe un nou proiect care îmbină muzica și cinematografia. Artistul are curajul să se reinventeze prin lansarea primului său serial, „Mai mult de-o viață”. Acesta are cinci episoade care surprind etapele unei povești de iubire fără sfârșit. 
 
Primul episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață” apare joi, 25 noiembrie, pe canalul de YouTube al artistului, iar Gina Pistol și DOC sunt unele dintre personaje. Îl lăsăm pe Smiley să ne spună mai multe:
 
„Muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor. De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare", explică Smiley conceptul noului său proiect muzical-cinematografic. 
 
Așteptăm cu nerăbdare primul episod! Până atunci, îți lăsăm aici un teaser. 

Smiley - Mai mult de-o viață | Official Teaser Trailer
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate