Live

NOUTĂȚI

Video: Un vlogger francez a devenit viral pe YouTube cu o piesă cântată în română

Video: Un vlogger francez a devenit viral pe YouTube cu o piesă cântată în română
Squeezie, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri francezi, a dat lovitura cu o melodie cântată în limba română. Piesa lansată de Squeezie a urcat rapid în topul celor mai ascultate melodii pe Deezer în România și pe Spotify în Franța. 
 
Piesa se numește „Time Time” și a fost compusă pornind de la o provocare. Squeezie a adunat o echipă de cântăreți și i-a provocat să compună în trei zile un hit ca în anii 2000. Melodia e inspirată din hitul „Dragostea din tei”, iar versurile sunt despre fericirea de a mânca un pepene fără sâmburi. Prin urmare, rezultatul a fost unul comic, dar și plin de succes. 
 
În doar cinci zile de la lansare, videoclipul piesei a strâns peste nouă milioane de vizualizări. Mai mult de atât, CD-ul a fost vândut în 40.000 de exemplare, în două zile, iar banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile. 
 
Squeezie, pe numele său adevărat Lucas Hauchard, spune că el și echipa lui au învățat de la o româncă pe nume Anca să cânte în limba română melodia. Anca apare și în videoclip, care e unul funny și merită un play! Hai și pe pagina de Facebook Radio ZU să ne spui cum ți se pare! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate