Live

NOUTĂȚI

Smiley lansează, fără să știe, „Colecționara”. Cine sunt artiștii care au urcat piesa pe YouTube?

 Smiley lansează, fără să știe, „Colecționara”. Cine sunt artiștii care au urcat piesa pe YouTube?

Smiley e plecat în vacanță alături de familia lui, așa că și-a lăsat conturile de social media în grija colegilor de la HaHaHa Production. O pauză de la online e benefică și poate veni și cu surprize.


De câteva luni, în studioul HaHaHa Production se aude pe repeat piesa „Colecționara”, pe care Smiley amână să o lanseze. Așa că JUNO, Bibi și Emilian, colegii lui Smiley, i-au făcut o surpriză și au urcat piesa pe YouTube.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem toate conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea. Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, au declarat colegii lui Smiley.

Piesa „Colecționara” e despre acele ieșiri nocturne și acele conexiuni magice cu persoana de care-ți place. Am pus-o și noi pe repeat și suntem siguri că Smiley va veni cu suveniruri pentru echipa HaHaHa Production.

Ascultă piesa aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate