Live

NOUTĂȚI

Shawn Mendes și Camila Cabello, show incendiar cu hitul „Señorita” pe scena VMA 2019

Shawn Mendes și Camila Cabello, show incendiar cu hitul „Señorita” pe scena VMA 2019
„Señorita” este hitul care domină topul hiturilor ZU de 3 săptămâni încoace. Piesa numărul 1 în #MostWanted, cântată de Shawn Mendes și Camila Cabello, a făcut senzație și pe scena Video Music Awards 2019 într-un show de 4 minute pe care merită să îl vezi.

Zvonurile cum că Shawn și Camila ar forma un cuplu circulă deja de mai bine de doi ani pe internet. Niciunul dintre ei nu ezită să își arate susținerea pentru celălalt pe social media sau fiind prezenți în public la concerte unul pentru celălalt. O confirmare oficială încă nu există, dar amândoi continuă să „dea apă la moară” acestor discuții.

Este de ajuns să vezi clipul de mai jos ca să înțelegi exact la ce ne referim. Shawn Mendes și Camila Cabello se țin de mână, se apropie foarte mult unul de celălalt, sunt la un pas de a se săruta, dar... atât! Nimic mai mult. Oricum, varianta live a piesei „Señorita” sună extrem de bine și îți recomandăm să urmărești clipul de la început până la sfârșit!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate