Live

NOUTĂȚI

Will Smith și Martin Lawrence fac din nou echipă în „Bad Boys For Life”. Vezi trailer-ul!

Will Smith și Martin Lawrence fac din nou echipă în „Bad Boys For Life”. Vezi trailer-ul!
A apărut trailer-ul oficial al celui de-al treilea film din seria „Bad Boys” și entuziasmul ne-a cuprins. Primele filme au avut un succes răsunător la box office, iar „Bad Boys 2”, în mod special, a devenit unul dintre filmele de referință din cariera lui Will Smith.

„Bad Boys For Life” prezintă aventurile detectivilor Michael Lowrey, jucat de Will Smith, și Marcus Burnett, jucat de Martin Lawrence, în încercarea de a doborî liderul celui mai mare cartel de droguri din Miami. Desigur, trecerea anilor nu i-a iertat nici pe ei. Mike și Marcus sunt acum ceva mai bătrâni, ceva mai întelepți, poate un pic „ruginiți”... Asta nu înseamnă că în film nu vei avea parte de acțiune din plin, explozii, urmăriri cu mașini tari, multe gloanțe trase și nelipsitele certuri între cele două personaje principale.

Ca fapt divers, au trecut 24 de ani de la premiera filmului „Bad Boys” și 16 ani de la premiera filmului „Bad Boys 2”. „Bad Boys For Life” va fi disponibil în cinematografe începând cu 17 ianuarie 2020. Mai avem ceva de așteptat până atunci, așa că dă-i play trailer-ului ca să îți faci o idee despre ce te așteaptă. Atenție: dacă ești fan al primelor două filme din serie, s-ar putea să te ia nostalgia!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate