Live

NOUTĂȚI

Sezonul 2 din „Squid Game” va avea premiera pe 26 decembrie, pe Netflix. Ultimul sezon va fi lansat în 2025

Sezonul 2 din „Squid Game” va avea premiera pe 26 decembrie, pe Netflix. Ultimul sezon va fi lansat în 2025

Începe jocul adevărat! Hwang Dong-hyuk, producătorul executiv, scenaristul și regizorul serialului Squid Game, a anunțat lansarea unui nou sezon printr-o scrisoare deschisă către fanii din întreaga lume:


 
„Începe jocul adevărat! Au trecut aproape trei ani de când sezonul 1 al serialului a dezlănțuit o reacție incredibilă pe tot globul și de când s-au întâmplat multe lucruri extraordinare. Sunt deosebit de bucuros să vă scriu aceste rânduri, prin care anunț data lansării sezonului 2 și vă aduc vești despre ultimul sezon, cel de-al 3-lea. În prima zi de filmări pentru sezonul 2, îmi aduc aminte că mi-am spus „Nu-mi vine să cred că m-am întors în universul din Jocul Calamarului”. Părea aproape ireal. Mă întreb cum va fi pentru voi experiența de a vă întoarce la Jocul Calamarului după trei ani. 
 
Seong Gi-hun, care a jurat răzbunare la sfârşitul sezonului 1, se întoarce și participă din nou la joc. Va reuşi să se răzbune? Omul din față pare să fie și de data aceasta un adversar redutabil. Conflictul violent dintre lumile lor va continua până la sfârşitul serialului, în sezonul 3, care se va lansa anul viitor. 
 
Sunt încântat să văd că sămânța plantată, din care s-a născut Jocul calamarului, crește și dă roade până la sfârșitul acestei poveşti. 
 
Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi din nou o experiență captivantă. Sper să vă bucurați de ce urmează.
 
Vă mulțumesc, ca întotdeauna, și ne revedem curând. 
 
Hwang Dong-hyuk 
Regizor, scenarist şi producător executiv al serialului Jocul calamarului”
 
Despre ce e vorba în noul sezon?
 
Netflix dezvăluie: la trei ani după ce a câștigat Squid Game, jucătorul 456 rămâne hotărât să găsească oamenii din spatele jocului și să pună capăt sportului lor vicios.
 
Folosind averea câștigată pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun pornește în căutarea bărbatului în costum de ddakji în metrou. Dar când eforturile lui au dat în sfârșit rezultate, calea către distrugerea organizației se dovedește a fi mai mortală decât și-a imaginat: pentru a pune capăt jocului, trebuie să intre din nou în competiție.
 
Cine face parte din distribuția Squid Game sezonul 2?
 
Regizorul Hwang Dong-hyuk a devenit primul asiatic care a câștigat premiul Emmy pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic și va fi în spatele camerelor și în noul sezon.
 
Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun și Gong Yoo își rolurile  pe care le-au avut și în primul sezon. Acestora li se alătură noi membri:Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin -uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri și Won Ji-an. 
 
„Squid Game” (trad. „Jocul Calamarului”) se va încheia în 2025, cu un al treilea sezon.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate