Live

NOUTĂȚI

Seriale pe care să le vezi în această primăvară

Seriale pe care să le vezi în această primăvară
Pentru că primăvara se lasă așteptată, iar vremea de afară nu este cea mai prietenoasă, îți lăsăm mai jos o listă cu seriale pe care să le vezi din sufrageria ta. Pregătește popcornul și dă play! 


„The One"



Este un serial nou care a intrat pe Netflix pe 12 martie. „The One" spune povestea unei cercetătoare de ADN care descoperă un mod de a crea partenerul perfect. Așadar, pune de floricele și dă play mai sus!

„Bombay Begums"

Cinci femei ambițioase. Visuri și multe dorințe. Vezi ce stă în calea fericirii lor!



„Sky Rojo"



Dacă ai chef de o dramă care ține opt episoade, știi ce trebuie să faci vineri seara. Sky Rojo te va cuceri de la primul episod.

„Love Alarm: Sezonul 2"



Toată acțiunea se concentrează pe o aplicație pentru telefoanele mobile care avertizează utilizatorul printr-o alarmă atunci când persoana pe care o place este la câțiva metri distanță.

„Waffles + Mochi"



Serialul „Waffles + Mochi” cu Michelle Obama este o invitaţie pentru a încuraja copiii şi adulţii să gătească împreună şi să se conecteze la culturi din întreaga lume, transmite Netflix, citat de News.ro.

„Who Killed Sara?"



Au trecut 18 ani de când a primit o pedeapsă nedreaptă. Acum, Alex iese din închisoare și se răzbună pe familia Lazcano, care i-a înscenat moartea surorii lui, Sara, pentru a-și salva propria reputație.

„Brave New World" spune povestea unui străin care sosește dintr-un alt ținut, iar locuitorii din New London încep să pună la îndoială legile din societatea lui.



„The Irregulars"



Serialul are 8 episoade și apare pe Netflix pe 26 martie 2021. Un grup de adolescenți care locuiesc pe străzile Londrei, cunoscut sub numele de The Irregulars", lucrează pentru Dr. Watson pentru a rezolva crime din ce în ce mai supranaturale.

„The Lost Pirate Kingdom" este un serial documentar nou ce poate fi urmărit din 15 martie pe Netflix. Pirații din Caraibe jefuiesc violent bogățiile lumii.



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate