Live

NOUTĂȚI

10 filme pe care să le vezi pe Netflix în luna martie

10 filme pe care să le vezi pe Netflix în luna martie
Platforma de streaming Netflix îi surprinde pe pasionații de filme cu super lansări în prima lună a primăverii.

Ți-am pregătit mai jos o listă cu filme care să te țină în casă după ora 22:00. :)  Berea și pizza sunt opționale.

„Spenser Confidential”



Filmul „Spenser Confidential” a intrat pe Netflix din 6 martie. Este un film polițist cu ceva accente de comedie. 
 
Filmul îl are în prim-plan pe Spenser (Mark Wahlberg), un fost polițist care descoperă adevărul despre o crimă. Acesta decide să demonstreze că nimeni și nimic nu este mai presus de lege. 
 

„Jiu Jitsu”



„Jiu Jitsu" este un film american de arte marțiale științifico-fantastice din 2020, regizat de Dimitri Logothetis. Filmul se bazează pe banda desenată cu același nume din 2017, realizată de Logothetis și Jim McGrath. Un grup vechi de luptători de jiu-jitsu își unesc forțele pentru a lupta cu extratereștrii. Dacă ești curios să vezi ce se întâmplă atunci când viitorul omenirii este în pericol, dă un play mai sus!

„Sitara: Let Girls Dream”



Acest film spune povestea unei fete pakistaneze care visează să fie pilot, fără să știe că tatăl său are alte planuri pentru ea. „Sitara: Let Girls Dream” este alegerea potrivită pentru o seară liniștită de primăvară.

„Bad Trip”

Începând cu 26 martie, Netflix aduce în sufrageria ta o comedie plină de surprize. Asta se întâmplă atunci când doi buni prieteni pornesc în călătoria vieții lor:



„Coven of Sisters”



Din 11 martie, poți să urmărești o poveste din Țara Bascilor, din 1609. Filmul descrie povestea unor femei care sunt acuzate de vrăjitorie.

„Sentinelle” este o altă recomandare pentru primăvara asta.



Filmul are în prim plan o combatantă franceză care este transferată în orașul natal după o misiune dificilă și traumatizantă. Aceasta își folosește abilitățile letale ca să-l vâneze pe cel care i-a rănit sora.

„Yes Day”, un film de comedie ce poate fi urmărit din 12 martie pe Netflix.



„Yes Day” este genul acela de film pentru întreaga familie, indiferent de vârstă și preferințe. Majoritatea părinților se vor regăsi în unele secvențe.

„Bombay Rose” este un film pentru toți îndrăgostiții incurabili. Povestea de dragoste dintre doi tineri îndrăgostiți și visători este pusă la încercare din cauza convingerile religioase diferite.



„Nate Bargatze: The Greatest Average American”

Mai exact, „Nate Bargatze: The Greatest Average American” este un spectacol de stand-up ce poate fi urmărit din 18 martie pe Netflix. Nate Baragatze povestește cum și-a cunoscut soția și relatează câteva momente amuzante din viața de iubit și tată.


„Paper Lives”



Filmul „Paper Lives” spune povestea unui om simplu, Mehmet, care lucrează într-un depozit de deșeuri din Istanbul. Viața îl conduce pe drumuri necunoscute, iar acesta decide să ia un băiețel în grija sa. Ce se întâmplă atunci când un copil este pus în situația de a-si înfrunta anumite traume din copilărie? Vezi doar în Paper Lives!

Te așteptăm pe pagina de Facebook Radio ZU să ne spui care este filmul tău preferat!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate