Live

NOUTĂȚI

Selena Gomez o va interpreta pe cântăreța de origine mexicană Linda Ronstadt într-un film biografic

Selena Gomez o va interpreta pe cântăreța de origine mexicană Linda Ronstadt într-un film biografic

 

Selena Gomez va intepreta rolul cântăreței de origine mexicană, Linda Ronstadt, într-un film biografic, aflat momentan în pre-producție.
 

 
Cântăreața a confirmat acest rol după ce a publicat pe Instagram o imagine cu cartea biografică a Lindei Ronstadt, „Simple Dreams”. Din echipa filmului mai fac parte John Boylan, managerul Lindei și James Keach, regizorul documentarului "Linda Ronstadt: The Sound of My Voice" (2019).
Selena Gomez a avut o întâlnire cu celebra cântăreață, retrasă din activitate din 2011, unde a primit acordul pentru acest rol.
 
Linda Ronstadt este o cântăreață de origine mexicană, o legendă a muzicii country și rock'n'roll, cunoscută mai ales pentru albumele ei din anii '70, „Heart Like a Wheel” și „Simple Dreams”.  
 
Momentan, nu există informații oficiale despre data lansării filmului.  
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate