Live

NOUTĂȚI

Selena Gomez este cea mai urmărită femeie pe Instagram

Selena Gomez este cea mai urmărită femeie pe Instagram

 
The Queen is back! Selena Gomez este oficial „Regina Instagramului”



Selena Gomez a devenit cea mai urmărită femeie pe Instagram, detronând-o pe Kylie Jenner. Vedeta este urmărită în prezent de 388 de milioane de utilizatori, în timp ce Kylie Jenner este urmărită de 379 de utilizatori.

Revenirea Selenei Gomez pe primul loc a produs o mulțime de reacții pe rețelele de socializare. Nu este pentru prima oară când Selena obține acest titlu. Și în anul 2019, Selena a fost cea mai urmărită femeie de pe Instagram, înainte ca Ariana Grande să îi locul.

„Selena Gomez este din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Regina s-a întors!”, a scris un admirator pe Twitter. 

Nici comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară. Vedeta a recunoscut că fost rănită de comentariile trollilor. Deși este urmărită de milioane de utilizatori, artista a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare, mai puțin Tik-Tok.

Felicitări, Selena!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate