Live

NOUTĂȚI

LOREDANA lansează single-ul „Diva de vis”

LOREDANA lansează single-ul „Diva de vis”

LOREDANA, diva de vis a României, începe anul 2023 cu o melodie statement ce vorbește despre femeia care știe să iubească total și nu mai poate fi sedusă cu vorbe dulci ce pot zbura și gesturi de fațadă.

 
Melodia este compusă de către Loredana, Jack McNeilage, Mark McNeilage, Anna Pancaldi, Francesco Rea, cu versuri în limba română scrise de către Liliana Ștefan.
 
„Noul meu videoclip, Diva de vis, apare nu întâmplător de Dragobete și deschide celebrarea lunii femeii, martie! E despre femeia zilelor noastre, care nu trebuie să depindă niciodată de o iubire, oricât ar părea de mare, ci doar de ea însăși. Emoțiile, sentimentele dintre doi oameni pot fi trecătoare ca norii pe cer, dacă nu sunt susținute de respect, dăruire, dar și implicare reciprocă”, a declarat Loredana.
 
Videoclipul melodiei „Diva de vis” este regizat de către Bogdan Daragiu și evidențiază o divă de vis, strălucitoare și confidentă, oricând și oricunde, cu și fără make-up, în halat sau dressed up ca o diva de vis, știe că puterea și valoarea ei nu depinde de altcineva decât de ea însăși.
 
„Emanciparea femeii într-o lume în care calitățile și implicarea ei nu sunt nici acum în 2023 recunoscute cum ar trebui, așa cum ar fi firesc să se întâmple, rămâne un subiect important”, a adăugat LOREDANA.

Ascultă piesa aici!
 

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
 
De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din bandă Aguridă.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate