Live

NOUTĂȚI

Schimbări pe YouTube: Ce se întâmplă cu butonul de dislike

 Schimbări pe YouTube: Ce se întâmplă cu butonul de dislike
Gigantul YouTube vine cu schimbări! Din noiembrie 2021, compania a decis să elimine numărul de neaprecieri afișate la videoclipuri. Butonul de dislike rămâne, însă numărul celor care l-au apăsat va fi privat.

Compania YouTube spune că a apelat la această schimbare pentru a preveni hate-ul din mediul online, pentru ca interacțiunea dintre creatorul de conținut și urmăritori să fie bazată pe respect. Anul acesta, YouTube a experimentat modul în care funcționează butonul de dislike și cum îl poate schimba pentru a proteja creatorii de conținut. Așa au observat că atunci când numărul de neaprecieri nu apare, scade și numărul interacțiunilor negative la conținutul publicat.

„Dorim să creăm un mediu incluziv și respectuos în care creatorii au posibilitatea să se exprime în siguranță.”, transmite compania YouTube.

Prin urmare, hai să dăm share la iubire, subscribe la o viață fără hateri și like la aceste schimbări care motivează creatorii de conținut! Big like pentru YouTube! Dacă ești curios să știi mai multe, îți lăsăm mai jos videoclipul în care s-a făcut anunțul. 

Update to YouTube's Dislike Count

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate