Live

NOUTĂȚI

Rihanna a născut un băiat, dar a păstrat secretul până acum! Când a născut artista?

Rihanna a născut un băiat, dar a păstrat secretul până acum! Când a născut artista?

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți! Celebra cântăreață din Barbados a născut pe 13 mai, dar informația a fost făcută publică abia joi, 19 mai.
 

Vineri, 13 mai, când noi petreceam pe #MuzicaAiaîn Grădina Urbană Herestrău, Rihanna aducea pe lume un băiat perfect sănătos. Am știut noi de ce dăm un așa party. :)) 
 
În urmă cu 10 zile, Rihanna încă se afișa cu burta la vedere, în ținute sexy. Artista a declarat pentru Vogue că nu are de gând să poarte haine de la raionul de mămici.
 
„Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit în sinea mea: Nu am cum să merg la cumpărături în niciun magazin special pentru mămici. Îmi pare rău, este prea distractiv să te îmbraci așa cum vrei. Nu voi lăsa acest aspect să dispară, doar pentru că trec prin schimbări corporale.”, a spus Rihanna. 
 
Congrats, Rihanna! Să tot auzim așa ZUper vești! Așteptăm și noul album! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate