Live

NOUTĂȚI

Renée Zellweger, Colin Firth și Hugh Grant sunt pregătiți să-și reia rolurile în cel de-al patrulea film „Bridget Jones”

Renée Zellweger, Colin Firth și Hugh Grant sunt pregătiți să-și reia rolurile în cel de-al patrulea film „Bridget Jones”

Bridget Jones se pregătește să revină pe marele ecran, iar filmările vor începe în această primăvară. 

 

Filmul, intitulat „Bridget Jones: Mad About The Boy”, o urmărește pe Jones la vârsta de 51 de ani, în rolul de mamă singură cu doi copii, căutându-și din nou iubirea, navigând pe rețelele de socializare și pe aplicațiile de dating. Acțiunea noului film se petrece 8 ani mai târziu după cele întâmplate în „Bridget Jones însărcinată”. Nu se știe dacă al patrulea film va rămâne fidel romanului, de unde aflăm că Bridget este văduvă și Mark Darcy este de fapt mort.
 
Filmările pentru cea de-a patra ediție vor începe în luna mai, la 23 de ani de la apariția primului film din această serie, care a avut un mare succes la public. 
 
Renée Zellweger va reveni în rolul principal al noului film bazat pe cartea lui Helen Fielding, din 2013, „Bridget Jones: Mad About The Boy”. Se zvonește că atât Colin Firth, cât și Hugh Grant au acceptat să revină în rolurile celor doi bărbați care au marcat viața ei amoroasă, Mark Darcy (Firth) și Daniel Cleaver (Grant).
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate