Live

NOUTĂȚI

Record pentru Miley Cyrus! „Flowers” este piesa care are cea mai rapidă ascensiune din istoria Spotify

Record pentru Miley Cyrus! „Flowers” este piesa care are cea mai rapidă ascensiune din istoria Spotify

Miley Cyrus este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Lansarea piesei „Flowers”, împreună cu albumul „Endless Summer Vacation”, i-au adus lui Miley un mare succes.


Dovadă stau cifrele pe care artista le-a bifat în mod special cu piesa „Flowers”, care a atins recent un miliard de ascultări pe Spotify.
 
„Flowers” a fost lansată în urmă cu 4 luni și a devenit piesa care a înregistrat cel mai rapid un miliard de difuzări pe Spotify. Înainte să dețină acest record, piesa lui Miley a fost timp de 2 săptămâni cel mai difuzat cântec pe platforma de muzică.
 
Recordul a fost deținut anterior de Harry Styles, cu piesa „As It Was” și de colaborarea Justin Bieber-The Kid LAROI, cu melodia „Stay”, care au reșit această performanță după 118 zile. În schimb, „Flowers” a depășit pragul de un miliard de difuzări după 113 zile. 
 
Felicitări, Miley!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate