Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran a lansat un nou album, „Subtract”. Ascultă-l aici!

Ed Sheeran a lansat un nou album, „Subtract”. Ascultă-l aici!

Ed Sheeran începe luna mai cu un nou album: „Subtract”. 


Numele noului album este de fapt un simbol matematic, „-”. „Subtract”, pe numele lui în litere, face potretul muzical al lui Ed Sheeran, omul care a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui. Acesta și-a pierdut cel mai bun prieten, Jamal Edwards, iar soția lui a primit un diganostic crunt: cancer.

Ed Sheeran și-a pus toată durerea în versuri. E modul lui de a merge mai departe, chiar dacă viața nu e ușoară.

„Am lucrat la "Subtract" pe parcursul unui deceniu, încercând să "sculptez" albumul acustic perfect, scriind şi înregistrând sute de piese cu o viziune clară a ceea ce am crezut că ar trebui să fie. Apoi, la începutul anului 2022 o serie de evenimente mi-au schimbat viaţa, sănătatea mentală şi în cele din urmă modul în care văd muzica şi arta.”, a spus artistul despre noua lui creație muzicală.

Albumul este produs de Ed Sheeran în colaborare cu Aaaron Dessner de la The National.

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate