Live

NOUTĂȚI

Record pentru INNA: disc de platină pentru “Rock My Body”, colaborarea cu R3HAB şi Sash!

Record pentru INNA: disc de platină pentru “Rock My Body”, colaborarea cu R3HAB şi Sash!

INNA continuă seria reuşitelor pe plan internațional: colaborarea cu R3HAB şi Sash! pentru piesa “Rock My Body” a obținut discul de platină în Franța, un record absolut de peste 30.000.000 de stream-uri.


„Sunt emoționată şi onorată să am un disc de platină pentru o piesă atât de iubită pe care am cântat-o pe marile scene ale lumii alături de R3HAB”, a spus INNA. 
 

INNA a lansat anul acesta “Queen Of My Castle” cu Kris Kross Amsterdam, o piesă care a cucerit topurile internaționale din Franța, Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia, Serbia. “Queen Of My Castle” a fost și imnul oficial Neversea, festivalul pe locul 23 în lume, unde INNA a interpretat-o alături de Kris Kross Amsterdam.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate