Live

NOUTĂȚI

Record muzical pentru Disney: „We don’t talk about Bruno” ocupă primul loc în topul Billboard Hot 100

Record muzical pentru Disney: „We don’t talk about Bruno” ocupă primul loc în topul Billboard Hot 100

„We don’t talk about Bruno”, piesa hit extrasă de pe coloana sonoră a filmului de animație „Encanto”, ocupă primul loc în Billboard Hot 100, fiind a doua piesă marca Disney care ajunge să cucerească acest top. 
 

 Tu ai o piesă preferată din filmele Disney? Nouă ne place „Let it go” din filmul Frozen și mai sunt multe altele, însă doar două piese din toată istoria Disney au ocupat primul loc în Billboard Hot 100. 
 
Prima piesă e „A Whole New World” din filmul Aladin, care a ajuns pe primul loc în topul Billboard, în 1993. Iar a doua piesă cucerește topul anul acesta și se numește „We don’t talk about Bruno”.   
 
✨ ZUper facts

♪ Hitul „We don’t talk about Bruno” a reușit să o detroneze pe Adele, care a stat 10 săptămâni pe primul loc în top, cu piesa „Easy on me”. 
 
♪ Piesa e compusă de Lin Manuel Miranda și e a doua oară, în ultimii 4 ani, când o melodie cu un singur scriitor ocupă primul loc în Billboard Hot 100. Ultima dată, pe primul loc, a fost hitul lui Ed Sheeran, „Perfect”.
 
♪ Alte șapte piese de pe coloana sonoră a filmului „Encanto” au ocupat locuri importante în acest top, cum ar fi „Surface Pressure”, care a ajuns pe locul 9. 
 
Așa an cu succes să tot ai! La începutul lui ianuarie 2022, filmul „Encanto” a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film de animație, iar în februarie una dintre piesele din film, „We don’t talk about Bruno”, a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100. Hai să-i dăm un play aici!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate