Live

NOUTĂȚI

Ce au căutat românii pe Google în ianuarie 2022

Ce au căutat românii pe Google în ianuarie 2022
S-au întâmplat multe luna trecută! E suficient să spunem „Novak Djokovic” și să ne amintim de toată situația de la Australian Open. E suficient să spunem „Rusia” și să ne treacă prin minte un întreg război. E suficient să spunem „grevă” și să ne gândim la cum am înghețat așteptând autobuzele. Dar hai să privim și partea plină a lunii ianuarie: l-am sărbătorit pe Mihai Eminescu și am felicitat-o pe Rihanna pentru prima ei sarcină. 
 
Niciunul dintre aceste lucuri nu s-a întâmplat fără să fi trecut prin Google, acel prieten care le știe pe toate. Am fost și noi curioși să le știm, nu pe toate, dar pe cele mai populare căutări pe Google ale românilor, în ianuarie. 
 
Ai aici lista cu TOP 20 căutări pe Google:
 
1. Australian Open
2. Novak Djokovic 
3. Mihai Eminescu
4. Greva stb
5. Fiica ambasadorului
6. Impozit
7. Ruși 
8. Schi
9. Zile libere
10. Remunerație
11. Muncă
12. Apartament
13. Simona Halep
14. Kazahstan
15. 24 ianuarie
16. Google Classroom
17. Rusia
18. olx auto
19. Rață
20. Rihanna
 
Tu ce ai căutat pe Google ultima dată? 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate