Live

NOUTĂȚI

Rapperii de ieri și de azi. Uite cum erau în anii ´90 și cum sunt în prezent!

Rapperii de ieri și de azi. Uite cum erau în anii ´90 și cum sunt în prezent!
În anii '90, hip hop-ul a fost o mișcare underground care a luat cu asalt industria muzicală din România. Erau „băiețașii de cartier”, proveniți din găștile de după bloc, dar care aveau ceva de spus. O parte dintre aceștia au avut o carieră de scurtă durată, dar sunt câteva trupe care au rezistat până astăzi. Uite cum erau rapperii români când au debutat și cum stau lucrurile acum.

1. La Familia

Provenită din cartierul Sălăjan, trupa a fost înființată în 1997 de Dragoş Puya Gărdescu şi Tudor Sişu. După ce au lansat câteva hituri, cei doi membri au luat o pauză de 11 ani. Anul acesta, La Familia a revenit pe scena cu un nou album, „Codul bunelor maniere”.
   







2. B.U.G. Mafia

Tataee, Caddy şi Uzzi au pus bazele trupei în 1993 în cartierul Pantelimon. În 1998 au colaborat cu Loredana, pentru piesa „Ridică-mă la cer”, care a devenit în scurt timp un hit.







3. R.A.C.L.A.

Este una dintre primele trupe de hip hop de la noi și s-au făcut cunoscuți cu piesa „Nu mă uita”, în colaborare cu Anda Adam. Anul trecut băieții au continuat povestea melodiei după 16 de ani, cu „Nu te-am uitat”. Desigur, tot cu Anda Adam.








Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate