Live

NOUTĂȚI

Acestea sunt hiturile care fac senzație acum în țările vecine României

Acestea sunt hiturile care fac senzație acum în țările vecine României
Între poporul român și cele vecine sunt o mulțime de asemănări și la fel de multe diferențe. Când vine vorba de muzică, suntem mai apropiați decât îți imaginezi. Fie că este vorba de hituri internaționale sau producții autohtone, iată piesele care fac senzație în țările care se învecinează cu România.

Spune-ne în comentarii care îți plac sau care ți-au atras atenția!


BULGARIA:
Pe YouTube, bulgarii se distrează pe muzica Arilenei Ara. Pe Shazam au făcut o pasiune pentru Suzanitta și Kaskata. 







SERBIA:
Printre preferințele sârbilor își face loc Charlie Puth cu noul single și vedeta locală Milica Pavlovic.







UNGARIA:
Aici pe YouTube trending locul 1 îl ocupă Robin Schulz alături de James Blunt, dar printre cei mai căutați artiști pe Shazam îi vei găsi pe Horvath Tamas și Petra cântând ceva despre „Șoapte”







UCRAINA:
Vecinii ucrainieni îi au ca favoriți în acest moment pe Dan Bălan și rapperul Timati, al cărui nume s-ar putea să îți pară cunoscut pentru că a apare și în hitul „Welcome To St. Tropez”. 







MOLDOVA:
Poate că e previzibil, dar gusturile fraților moldoveni se aseamănă cu ale noastre. Inna și Carla's Dreams sunt printre cei mai ascultați artiști. 




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate