Live

NOUTĂȚI

29 de ani de B.U.G. Mafia: Toate momentele LIVE la ZU

29 de ani de B.U.G. Mafia: Toate momentele LIVE la ZU

În cei 29 de ani ce au trecut, B.U.G. Mafia a fost peste tot!12 octombrie e data aniversară a trupei B.U.G. Mafia. La mulți ani! MultZUmim pentru cele 12 albume și pentru toate momentele din studioul de radio și de la #ForzaZU!

Invitat la Fain & Simplu, podcastul lui Mihai Morar, Tata Vlad a spus că cel mai mare concert BUG Mafia a fost cel de la Forza ZU 2013, din Iași.

„Cel mai mare concert BUG Mafia a fost la Forza ZU, la Iași. Au fost 120.000 de oameni. Singura mea emoție pe scenă e dată de faptul că îmi doresc să funcționeze totul bine. Am foarte mare încredere în piesele noastre și mă bucur de fiecare concert, cu 100 de oameni sau cu 50.000 de oameni.”, a spus Tata Vlad la Fain & Simplu.

Sărbătorim 29 de ani cu cele mai faine momente LIVE la ZU cu B.U.G. Mafia. Listen & Share!

1. STRĂZILE
2. PANTELIMONU' PETRECE
3. CINE E CU NOI
4. SĂ CÂNTE TROMPETELE 
5. ÎN ANII CE AU TRECUT
Vezi toate momentele aici. Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate