Live

NOUTĂȚI

Puya și Tudor Chirilă au lansat „Stele Căzătoare”, o piesă cu un mesaj puternic: „Când toți eram desculți prieteni erau mulți”

Puya și Tudor Chirilă au lansat „Stele Căzătoare”, o piesă cu un mesaj puternic: „Când toți eram desculți prieteni erau mulți”

Puya colaborează cu Tudor Chirilă pentru piesa „Stele Căzătoare”, lansată alături de un videoclip despre viața simplă, unde prietenii îți erau „La Familia”.


Piesa celor doi artiști ne poartă într-o călătorie spre copilărie, de la mersul desculț în iarbă, până la acele „Stele Căzătoare”.

„Сând tоțі еrаm dеѕсulțі рrіеtеnі еrаu mulțі
Асum nu-і mаі vеzі șі nu îі mаі аѕсulțі
Сând аlеrgаі ѕрrе mаrе nu сăutаі саzаrе
Dеgеаbа аі сіnсі ѕtеlе, dасă еlе-ѕ сăzătоаrе”


„Stele Căzătoare” îți trezește amintiri din perioada simplă și fără griji a vieții și te aduce brusc în prezentul în care nu te mai joci de-a v-ați ascunselea cu prietenii, pentru că stau ascunși atât de bine, încât rar îi mai găsești.

Când a trecut copilăria și când a dispărut bucuria acestei perioade? Piesa „Stele Căzătoare” te lasă cu multe întrebări.

Urmărește videoclipul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate