Live

NOUTĂȚI

Producția serialului „Wednesday” se mută în Irlanda. Filmările pentru sezonul 2 vor începe în aprilie 2024

Producția serialului „Wednesday” se mută în Irlanda. Filmările pentru sezonul 2 vor începe în aprilie 2024

Celebrul serial „Wednesday” se mută în Irlanda pentru sezonul 2, iar filmările vor începe în aprilie 2024. 
 

 
Primul sezon de 8 episoade a fost filmat în România în perioada septembrie 2021-martie 2022, în locații precum Palatul Cantacuzino, Gara din Sinaia, Casa Monteoru din București, Sera Veche a Grădinii Botanice din capitală și studiourile Buftea.

Wednesday este unul dintre cele mai populare seriale lansate de Netflix. Primul sezon a avut un succes răsunător încă din prima săptămână, „Wednsday” fiind serialul în limba engleză cu cele mai multe ore vizionate pe platforma de streaming, cu un record de 341 de milioane de ore. Producția urmărește povestea lui Wednesday, fiica familiei Addams, rol jucat de actrița Jenna Ortega. 
 
Actrița a fost încântată de timpul petrecut la filmări în România: 
 
„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (Academia Nevermore) e cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop”. 
 
Din distribuţia primului sezon au mai făcut parte Christina Ricci și Catherine Zeta-Jones a apărut şi ea în rolul Morticia Addams, alături de Luis Guzmán în rolul lui Gomez şi Isaac Ordonez în rolul lui Pugsley.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate