Live

NOUTĂȚI

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023: „Ne unim destinele”

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023: „Ne unim destinele”

Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW renumit pentru spectacolul plin de energie și de culoare pe care îl realizează la fiecare eveniment la care participă, vine în fața publicului cu o piesă de autor de-un romantism tulburător: „Ne unim destinele”.


”Ne unim destinele” este, în primul rând, putem spune un imn al dragostei curate, un cadru muzical ce oferă un start perfect în viață celor doi îndrăgostiți care aleg pentru dansul mirilor. Pe de altă parte, „Ne unim destinele” este și un cântec pe care să-l asculți în mașină la drum lung sau atunci când ieși la o cină romantică cu alesul sau aleasa. De asemenea, această piesă ne învață că iubirea este un legământ a cărui putere este mai presus de înțelegerea pământeană. Cuvinte ar putea fi multe să spună povestea acestei piese, însă niciunul nu reușește să transmită ceea ce am simțit noi atunci când am cântat-o.”, declară Costin Ghinea.

Conceptul ONE BAND SHOW, by Prestige Orchestra, propune un program full-night prin care participanții vor avea parte de muzică live de cea mai bună calitate și de un spectacol interactiv continuu. Show-urile marca Prestige Orchestra includ: recitalurile 100% live cu trupa, show-uri cu trupa de dansatori, DJ set cu cei doi soliști, DJ set cu percuție și trompetă, saxofon, grupul folcloric și dansatori profesioniști de muzică populară.

Cu creativitate, pasiune și implicare totală creăm și conturăm evenimentele în cele mai mici detalii pentru ca fiecare eveniment să fie UNIC. PRESTIGE ORCHESTRA este o povestea din care și tu faci parte. Explorăm mereu noi teritorii și suntem dedicați depășirii limitelor și granițele creativității. Dintotdeauna am fost conduși de o gândire pozitivă și entuziaști. Ne-am dezvoltat o cultură prin care putem face ca toate dorințele tale să devină realitate, explică Iuliana și Costin Ghinea.
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate