Live

NOUTĂȚI

PREMIERĂ | S-a lansat Kaleidoscope, serialul Netflix care poate fi văzut în orice ordine

 PREMIERĂ | S-a lansat Kaleidoscope, serialul Netflix care poate fi văzut în orice ordine

„Cum ar fi să producem un serial pe care poți să-l vezi în orice ordine vrei?” De la această idee îndrăzneață a plecat Netflix când a început producția pentru serialul „Kaleidoscope”.

 
„Kaleidoscope” e prima producție Netflix în care spectatorul alege ordinea în care vrea să urmărească serialul. E o adevărată experiență cinematografică.
 
Serialul creat de Eric Garcia are 8 episoade care surprind povestea celui mai mare jaf organizat vreodată. 
 
„Inspirat din povestea reală în care 70 de miliarde de dolari în obligațiuni au dispărut în centrul Manhattanului în timpul uraganului Sandy, Kaleidoscope este format din opt episoade care se întind de la 24 de ani înainte de jaf până la 6 luni după.”, anunță Netflix.
 
Fiecare episod poartă numele unei culori. Netflix ne recomandă să urmărim la final episodul intitualt „Alb”, iar în rest ne putem colora serialul așa cum vrem. Așa că tu alegi unde vrei să te poarte aventura. 
 
„Kaleidoscope” îi are în distribuție pe Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Paz Vega, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay și Jai Courtney.
 
Serialul e diponibil pe Netflix din 1 ianuarie 2023. An nou, experiențe noi.
 
Urmărește trailerul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate