Live

NOUTĂȚI

Cea mai căutată piesă pe Shazam România la început de an

Cea mai căutată piesă pe Shazam România la început de an

Shazam blând și ascultăm piesa care nu vrea să rămână în 2022.

 
Sam Smith și Kim Petras ocupă primul loc în Top 200 Shazam România. S-a luptat cu Rosa Linn  și piesa ei „Snap”, dar în final „Unholy” e piesa no. 1 la început de 2023. 
 
Sam Smith nu ratează niciun hit! Artistul ne-a povestit despre toate fazele iubirii, în piesele lui. Ne-a cântat despre iubirea care se simte „Fire on fire”, dar și despre despărțire, atunci când a compus „I’m not the only one”. Iar după atâta experiență în relații a devenit „Too good at goodbyes”. Ne așteptam la toate aceste piese, dar nu ne așteptat la un hit atât de „Unholy”.
 
După o pauză de 2 ani, Sam Smith a revenit cu piesa „Unholy”, în colaborare cu Kim Petras. Aici avem dovada că pauzele sunt necesare, pentru a reveni în forță. Piesa „Unholy” a cucerit topurile anul trecut și continuă să se bucure de primul loc și anul acesta. Congrats!
 
 Ascultă piesa aici! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate