Live

NOUTĂȚI

Popescu și-a făcut blog. Citește-l ca să afli tot ce îi trece prin cap!

Popescu și-a făcut blog. Citește-l ca să afli tot ce îi trece prin cap!
Răzvan Popescu este colegul nostru din iunie 2010 și de ani buni îl poți asculta în direct la ZU alături de Flick „Domnul Rimă”, în fiecare zi de la ora 16:00. Răzvan este simpatic, extrovertit și vorbăreț. Foarte vorbăreț. Atât de vorbăreț încât a inventat un loc nou în care să se exprime.

Am creat popescudelaradio.ro pentru că nu îmi erau suficiente cele două ore pe zi de emisiune în direct la radio. Mă simțeam nevorbit așa că mi-am mai găsit un loc în care să comunci cu oamenii, ne-a mărturisit Popescu.

Am citit cu plăcere articolele scrise de el despre viața la radio, despre nunta lui, despre ce îi place și despre ce nu. Subiectele pe care le abordează sunt variate, deci ai toate șansele să găsești pe blogul lui Răzvan ceva pe placul tău.

Urmărește poveștile lui Popescu pe popescudelaradio.ro! Are conținut nou în fiecare săptămână. Și nu uita să îl asculți și în direct la Radio ZU, zilnic de la ora 16:00!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate