Live

NOUTĂȚI

„Opriți planeta” intră în playlist-ul Radio ZU

„Opriți planeta” intră în playlist-ul Radio ZU

„Opriți planeta” este piesa pe care ai auzit-o în avanpremieră în RadioAventura2023.


Apoi, PUYA și IRAIDA au venit în #MorningZU și au interpretat-o live. 
Iar acum, după ce a câștigat titlul de Piesa Monstru a Verii 2023, „Opriți planeta" intră în playlist-ul Radio ZU. O poți asculta zilnic dacă stai pe frecvența ZU!
 
„Prin versurile piesei am vrut să surprind absurdul cotidian. Din cauză că suntem obișnuiți cu anumite acțiuni pe care le facem zilnic, nu ne mai dăm seama că uneori sunt superficiale. Cum ar fi: să stai cu cineva la masă, să vă trimiteți mesaje on-line, dar să nu vă întâlniți niciodată. Nu mai există o relație normală între oameni.”, ne-a mărturisit Puya. 
 
„Refrenul l-am scris natural. Sunt o persoană care iubește foarte mult și care iubește să iubească. Sufăr când nu văd iubire în jurul meu.”, a completat Iraida. 

Piesa „Opriți Planeta” ne îndeamnă să trăim viața în ritmul nostru, nu după un algoritm. Tu o adaugi în playlist-ul tău? 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate