Live

NOUTĂȚI

Nr 1 în Most Wanted, „Taki Taki” se aude LIVE la București

Nr 1 în Most Wanted, „Taki Taki” se aude LIVE la București
ZUper vești la început de an. Ai votat-o ca fiind NR. 1 în Most Wanted, iar în vară vei avea ocazia să o asculți LIVE la București. Este vorba despre piesa „Taki Taki”, piesă care are peste un miliard de vizualizări pe Youtube.

Ozuna vine la București în vară, invitat fiind la cea de-a doua ediție El Carrusel Festival’. Alături de el, ajung în România și J Balvin și Nicky Jam, aceștia fiind doar primii 3 artiști confirmați. „La ediția de anul acesta, care se va desfășura între 27 - 30 iunie, vom avea o listă mult mai lungă de nume puternice din industrie. Pe măsură ce vom primi confirmări de la fiecare, vom trimite informări oficiale!”, declară Denise S, organizator.
 
Până atunci, hai să reascultăm „Taki Taki”.
Dă-i pe ZU!

 


Abonamentele care asigură accesul în cele 4 zile de festival "El Carrusel" - editia a II-a s-au pus în vânzare joi, 7 februarie 2019, începând cu ora 9.00. Biletele pot fi cumpărate din rețeaua Eventim și online.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate