Live

ZU IS YOU

„Taki Taki” bate „Djadja” și devine noul No. 1 în Most Wanted

„Taki Taki” bate „Djadja” și devine noul No. 1 în Most Wanted
Aya Nakamura a fost prima în topul Radio ZU cu hitul „Djadja” timp de câteva săptămâni bune, dar gata. Vremea ei s-a dus. A venit timpul pentru un nou „number one”. Săptămâna aceasta, cea mai tare piesă din playlist-ul Radio ZU este „Taki Taki”. Felicitările merg către DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna și Cardi B.


Găsești topul integral în secțiunea MOST WANTED de pe radiozu.ro. Acolo poți să votezi hiturile care îți plac și, astfel, să schimbi ordinea clasamentului pentru săptămâna viitoare.

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, topul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.

Citește și: Ce piese caută românii pe Shazam la început de an
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate