Live

NOUTĂȚI

Noaptea Târziu - Noaptea în care chiar m-am îmbătat (Cover Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor -Ziua-n care tu m-ai sărutat)

Noaptea Târziu - Noaptea în care chiar m-am îmbătat (Cover Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor -Ziua-n care tu m-ai sărutat)
Băieții de la Noaptea Târziu au lansat prima parodie pe anul 2021. Ne era dor de umorul lor și eram nerăbdători să aflăm ce piesă va fi sursă de inspirație pentru viitorul cover. De data aceasta, Cucu, Emi și Cuza au transformat piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat” de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor în „Noaptea-n care rău m-am îmbătat”. Îți dăm noi câteva indicii despre ceea ce urmează să asculți în noul clip: grătar, distracție și vin. Mult vin! „Nu credeam c-o să mă amețesc/Dar când văd vin nu mă mai opresc” sau „Eram convins că n-am nimica/Până n-am mai văzut sticla/Toți credeau că-s plictisit/Dar eu am adormit”. Îți sună cunoscut?

Piesa asta merge perfect la următorul grătar cu prietenii. Te poți convinge de acest lucru dacă dai play clipului de mai jos.
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate