Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: Toate piesele lansate de artiștii români în luna februarie 2021

ASCULTĂ: Toate piesele lansate de artiștii români în luna februarie 2021
Februarie, cea mai scurtă lună din an, dar poate cea mai bogată din punct de vedere muzical. Asta pentru că…love is the air! Atmosfera de Valentine’s Day și Dragobete s-a făcut simțită în multe dintre piesele lansate de artiștii români în ultimele 28 de zile. Dintre cele 14 titluri pe care le-am enumerat mai jos, vrem să îți atragem atenția cu un remix foarte reușit al piesei „Dragostea din tei” de la O-zone.

Tot în luna februarie am avut parte de colaborări care merită amintite: Smiley și Killa Fonic, Liviu Teodorescu și Jo, Connect-R și Bruja, DJ Sava și Sore. Înainte să dai play noutăților muzicale, trebuie să știi că trupa Voltaj a lansat clip pentru piesa „Doar pentru ea”, pe care o poți asculta la Radio ZU.

Audiție plăcută!

1. Liviu Teodorescu feat. JO - Fluturii2. INNA - Flashbacks3. Feli - Bade, tu esti pui de drac4. Antonia x Yoss Bones - Dinero5. Alexandra Stan - Aleasa6. DJ Sava feat. Sore - I'm Gonna Miss You7. Elena - Trandafiri
 


8. Smiley x Killa Fonic - Lasă inima să zbiere9. EMAA - Zburătorul10. Amna feat. Robert Toma - Adorm cu amintirea ta11. Gino Manzotti & Maxx X Soundland - Back Home12. O-Zone - Dragostea din tei (W&W Remix)13. Connect-R x BRUJA - Cântăreți de Karaoke14. Voltaj - Doar pentru eaPe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate