Live

NOUTĂȚI

Nicole Cherry lansează “MY LOVE”, un manifesto al libertății muzicale

Nicole Cherry lansează “MY LOVE”, un manifesto al libertății muzicale

După o vară plină de muzică și concerte, toamna începe pentru Nicole Cherry cu un single nou. Artista propune “MY LOVE”, o piesă îndrăzneață și catchy, un manifesto al libertății muzicale pe care îl vei asculta pe repeat.
 

Nicole Cherry - My Love

 


“Muzica este viața mea, este dragostea mea. Îmi doresc să ne putem bucura liberi de lucrurile care ne fac plăcere, inclusiv de piesele care ne bucură sufletul, indiferent de genul muzical. Play “MY LOVE”!, a spus Nicole Cherry.
 
Nicole Cherry a fost singura artistă de pe scena Summer in the City care a cântat în deschiderea lui 50 Cent. Pe lângă Puya, Grasu XXL, Guess Who, Alex Velea, Oscar, Nicole a strălucit și a prezentat fanilor un show special, care a inclus cele mai cunoscute colaborări cu artiști precum Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams, Puya, Nane, dar și hiturile care au propulsat-o în industria muzicală. Chiar înainte de show-ul lui 50 Cent, artista a urcat din nou pe scenă alături de Puya pentru a interpreta “Paharul sus”, piesa cu cele mai multe ascultări din această primăvară, conform Media Forest Chart.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate