Live

NOUTĂȚI

Netflix: Seriale și filme noi în luna martie

Netflix: Seriale și filme noi în luna martie

Ți-am pregătit o listă cu 10 seriale și filme care apar în luna martie.


Ai aici meniul lunii martie, cu filme și seriale de toate genurile, de la comedie până la dramă, numai bune de savurat în zilele plăcute de primăvară.

Începem recomandările cu un serialul românesc „Înfruntarea Bacilor, o comedie cu 8 episoade, multă aventură și umor. Serialul e o continuare a producției „Pup-o, mă”. Povestea continuă cu doi frați ciobani Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel) care ajung într-o competiție TV: „Înfruntarea Bacilor”. 8 tinere intră în competiţie pentru inima celor doi, dar și pentru premiul de 50.000 de euro.

Luna martie aduce și sezonul 2 din „Next in Fashion”, care va fi prezentat de Gigi Hadid și Tan France. E un reality show, unde mai mulți designeri talentați de pe mapamond concurează pentru premiul de 200.000 de dolari și șansa de a deveni noul nume mare din lumea modei.

Dacă îți era dor de un nou film cu Jennifer Aniston, aici e. Actrița face echipă cu Adam Sandler și împreună își reiau rolurile lui Audrey și Nick, în parte a doua a filmului „Murder Mystery”. Acesta se lansa pe Netflix pe data de 31 martie. Merită toată așteptarea!

Îți lăsăm aici lista de 10 filme noi pe Netflix în luna martie:


Next In Fashion, sezonul 2




Murder Mystery 2 (film)




Înfruntarea Bacilor (serial)

 



Cheat




YOU, sezonul 4, partea a doua 




Luther: The Fallen Sun (film)

 



Outlast (serial)




Dance 100 (serial) | Din 17 martie




The Magician's Elephant (film) | Din 17 martie




The Night Agent (serial) | Din 23 martie

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate