Live

NOUTĂȚI

Netflix a lansat cea de-a doua parte a sezonului 4 din Emily in Paris

Netflix a lansat cea de-a doua parte a sezonului 4 din Emily in Paris

Netlfix lansează joi, 12 septembrie, cea de-doua parte a sezonului 4 din Emily in Paris.

 
 
A doua parte a noului sezon aduce locații și personaje noi, mai multă dragoste și triunghiuri amoroase. Emily Cooper se îndreaptă spre noi destinații europene, Roma și Alpii francezi. Călătoria lui Emily la Roma este un tribut adus lui Audrey Hepburn în filmele „Roman Holiday” și „Charade”. Protagonista, Lily Collins, poartă ținutele iconice ale vedetei belgiene în cele două filme considerate clasice, spre exemplu salopeta de schi din Charade, în timpul călătoriei în Alpi.
 
Creatorul Darren Star explică: Întotdeauna am simțit această minunată asemănare nu doar între Lily și Audrey Hepburn, dar și între acel sentiment de „Old Hollywood” și „Emily la Paris”. Cred că Audrey Hepburn l-a surprins atât de bine în filmele ei precum Roman Holiday și Charade. Filmele ei erau comedii romantice și erau sofisticate și internaționale. 
 
Trailerul îi prezintă pe Emily, Gabriel și Camille într-o excursie la schi în Alpii francezi. Emily și Gabriel sunt în sfârșit împreună, pentru ca mai târziu relația celor doi să se complice pentru că iubita lui Gabriel, Camille, anunță că este însărcinată. În ceea ce privește job-ul, Emily află că Sylvie a angajat la Agence Grateau o tipă e origine americană, Genevieve. Cea mai bună prietenă a lui Emily, Mindy, se pregătește pentru Eurovision. Și toate drumurile duc la Roma! Emily își face bagajele pentru a călători în Italia în interes de serviciu, dar Emily amestecă afacerile cu plăcerea când îl va întâlni pe Marcello. Se va îndrăgosti Emily de Roma? Sau inima ei va aparține mereu Parisului? Vei afla în urmărtoarele 4 episoade, care se vor lansa joi seară.

Vizionare plăcută!
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate