Live

NOUTĂȚI

Miley Cyrus le mulțumește tuturor oamenilor de radio care au difuzat piesa „Used To Be Young”

Miley Cyrus le mulțumește tuturor oamenilor de radio care au difuzat piesa „Used To Be Young”

Luna trecută, Miley Cyrus a lansat piesa „Used To Be Young”.


„Used To Be Young” e o piesă cât o sărbătoare despre ceea ce suntem, ceea ce am fost și ceea ce vrem să devenim.

„Mă simt mândră când mă gândesc la trecutul meu și mă simt bucuroasă când mă gândesc la viitor. Le sunt recunoscătoare fanilor mei loiali care îmi transformă visurile în realitate, zilnic”, a scris Miley pe Instagram.

Acum 2 zile, artista a creat o postare în care le-a mulțumit tuturor oamenilor de radio care au susținut-o prin difuzarea piesei „Used to be young”.

„Le mulțumesc tuturor posturilor de radio, realizatorilor de programe și gazdelor acestora, care au difuzat piesa Used To Be Young. Întotdeauna se va simți special să-mi aud piesele pe neașteptate la radio. Simt susținerea voastră și o apreciez profund.”Primul play al piesei „Used to be young” l-am dat în Morning ZU. Pe următorul îl poți da tu, aici! Mulțumim pentru muzică, Miley Cyrus! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate