Live

NOUTĂȚI

Mihai Morar va fi noul prezentator X Factor România

Mihai Morar va fi noul prezentator X Factor România

Pentru Mihai Morar, radioul rămâne prima sa dragoste, dar toamna aceasta vine cu o nouă provocare pentru DJ-ul Radio ZU.




Mihai Morar a decis să revină pe micile ecrane, iar X Factor este producția care l-a convins să facă acest lucru. Deși în trecut, Mihai Morar a mai făcut parte din echipa X Factor, în calitate de jurat, acum acesta revine în calitate de „povestitor”.

Mihai are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Pentru că nu îi place să lase lucrurile neterminate, Mihai revine în noul sezon X Factor.

„MĂ ÎNTORC LA X FACTOR DUPĂ 13 ANI. Deși am spus că nu mă voi întoarce niciodată... ca jurat. Până și eu aproape uitasem că am câștigat primul sezon, pe 1 ianuarie 2012. Însă, nu îmi place să las lucrurile neterminate. Voi fi prezentatorul noul X Factor Romania. De fapt, mai mult decât prezentator, rolul meu va fi de povestitor. Treaba mea în noul sezon este să vă arăt poveștile umane și emoțiile din care se nasc poveștile de succes. Până la urmă, X Factor e talent show-ul care a lansat cei mai mulți artiști pe piața muzicală din România. Nu vă spun că noul X de la Antena1 va fi altceva, asta o să vedeți, sunt impresionat de cum a gândit și a inovat tot spectacolul noua echipă de producție. Le urez succes artiștilor de la masa juriului, Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. Și abia aștept să vă povestesc ceva de nepovestit: talentul și succesul”, este mesajul pe care Mihai Morar l-a postat pe pagina personală de Instagram.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)



X Factor, sezonul 11, va reveni pe Antena 1 și cu o nouă echipă de jurați: Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică.
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate