Live

NOUTĂȚI

Met Gala 2023: De ce Jared Leto s-a îmbrăcat în pisică. Vezi aici toate ținutele vedetelor

Met Gala 2023: De ce Jared Leto s-a îmbrăcat în pisică. Vezi aici toate ținutele vedetelor

Actorul Jared Leto a fost atracția principală la Met Gala 2023.

 
Met Gala este o sărbătoare a modei, care are loc în fiecare an, în prima zi de luni a lunii mai. Această gală e considerată o strângere de fonduri pentru Museum of Modern Art’s Costume Institute și deschide expoziția anuală de modă a acestuia.

Tema expoziției de anul acesta a fost „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”. Așa că multe dintre ținutele vedetelor au fost inspirate din stilului regretatului designer de modă Karl Lagerfeld.

Jared Leto e recunoscut pentru nebunia stilului său vestimentar, atunci când e pe covorul roșu. Actorul ne-a surprins și de data aceasta, la Met Gala 2023, când s-a îmbrăcat în pisica lui Karl Lagerfeld. Costumul e puuurfect realizat!



Vezi aici toate ținutele vedetelor! Doja Cat e de nerecunoscut.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate