Live

NOUTĂȚI

Mesajul Ginei Pistol despre război: „Copiii noștri s-au născut pentru un timp ca acesta”

Mesajul Ginei Pistol despre război: „Copiii noștri s-au născut pentru un timp ca acesta”

Cu toții suntem afectați de situația oamenilor din Ucraina și ne gândim la cele mai potrivite mesaje pentru a exprima ceea ce simțim acum. Gina Pistol e una dintre vedetele care a transmis un mesaj despre situația oamenilor din Ucraina, pe social media. 
 

Gina Pistol a adunat cele mai frumoase cuvinte ale Părintelui Chiril de la Mânăstirea Vatoped și le-a făcut publice pe contul ei de Instagram. Mesajul transmis e emoționant și e exact ceea ce avem nevoie să auzim acum:
 
„Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu v-a ales pe voi pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre. Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, dar ei s-au născut tocmai pentru un timp ca acesta.” 

Sursa: Instagram

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate