Live

NOUTĂȚI

Raluca Anton, psihoterapeut: „Corpul nostru cunoaște războiul de la generațiile anterioare”

Raluca Anton, psihoterapeut: „Corpul nostru cunoaște războiul de la generațiile anterioare”

Ceea ce simțim în aceste zile, frică, furie, trebuie trăit, consumat, nu adunat în noi. Să nu ne fie teamă să ne exprimăm emoțiile! Asta ne spune psihoterapeutul Raluca Anton, într-o postare pe pagina ei de Instagram. 
 

Vremurile în care trăim ne fac să strigăm de furie, să fim anxioși, să ne întrebăm dacă e real tot ce se întâmplă. Raluca Anton ne îndeamnă să ne consumăm aceste stări, apoi să începem să fim suport pentru cei care trăiesc o frică mult mai mare decât a noastră.
Toată frica acumulată se transmite generațional, așa că e sănătos să o consumăm acum. Așa cum spune Raluca Anton, „corpul nostru cunoaște războiul de la generațiile anterioare nouă, care sunt mai aproape decât ne dăm seama prin frica pe care am încorporat-o și pe care o simțim mai prezentă decât oricând.”
 
Hai să dăm frica afară și să primim înăuntrul nostru puterea de a-i ajuta pe cei care au nevoie de noi. Acest mesaj de la Raluca Anton ne dă putere: 
 
„ÎMPREUNĂ o putem scoate la capăt. Care va fi acel capăt? Nu știm! Dar știm să ne fim alături pentru că asta e natural! Așa că vă încurajez să vă fiți alături unii altora, să vă dați voie să plângeți, să vă dați voie să spuneți cu cele mai dure și urâte cuvinte tot ce credeți și simțiți, să vă îmbrățișați unii pe alții că vă aveți, să vă spuneți că vă iubiți, să iertați și să vă iertați. Iar apoi să vă îndreptați către cei a căror suferință este de nedescris. Sunt sigură că fiecare dintre noi știe pe cineva care știe pe cineva care are nevoie de ajutor!”
 
Și noi rămânem uniți în Orașul Faptelor Bune: Români pentru ucraineni! #UnitiPentruUcraina  
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate