Live

NOUTĂȚI

Markus Schulz mixează pentru prima dată într-un club VIP din Timișoara

Markus Schulz mixează pentru prima dată într-un club VIP din Timișoara
foto: RAPIDEYE photo

După ce a înnebunit publicul din București la TimeShift Festival și în repetate vizite la Arenele Romane, Markus Shulz revine în România, iar de data aceasta se oprește în Timișoara. 

Iubitorii de muzică trance și dance vor avea ocazia să îl vadă pe DJ-ul numărul 1 al Americii mixând pentru prima dată într-un club VIP din țară. Pe scenă i se vor alătura 4 Strings, duo-ul cunoscut pentru hitul „Take Me Away”, și Adina Butar, vocea care și-a făcut apariția pe o mulțime de single-uri semnate Markus Schulz. 

El este unul dintre cei mai bine cotați DJ-i din lume. Ani la rând a fost declarat DJ-ul numărul 1 în Statele Unite ale Americii, în urma voturilor publicului. 

Vineri, 13 octombrie, poți să dansezi pe muzica lui Markus Schulz alături de 4 Strings și Adina Butar în Club Heaven din Timișoara. Biletele se găsesc pe eventim.ro


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate