Live

NOUTĂȚI

Uite cum sună un super mashup de pe viitorul material semnat Michael Jackson

Uite cum sună un super mashup de pe viitorul material semnat Michael Jackson
Un nou album sub numele lui Michael Jackson va ieși la lumina zilei pe 29 septembrie 2017. Discul lansat post mortem se va numi „SCREAM” și va conține 13 dintre cele mai cunoscute piese ale artistului, precum „Dirty Diana”, „Thriller” sau „Scream. 

Pe rețelele de socializare se speculează că noul proiect are o tematică de Halloween, ținând cont de filmulețul care anunță albumul,  postat pe contul de Instagram al artistului.



Noul material vine și cu un bonus track, „Blood on the Dance Floor X Dangerous", sub forma unui mashup de 5 cântece semnate Michael Jackson, realizat de către DJ-ul The White Panda. Îți place combinația de piese? Spune-ne în comnetarii care e piesa ta preferată de la Regele Muzicii Pop!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate